www.slejman.se
Valutor:
damkläder online,herrkläder online,billiga kläder,billiga damkläder,billiga herrkläder
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Leveranstid

Kvitto på internationella order ta 3-5 arbetsdagar. Generellt är den totala bearbetningstiden och frakten lika med den totala leveranstiden. Behandlingstiden sträcker sig i allmänhet från 24 timmar till 2 dagar. Behandlingstiden inkluderar att ta emot din beställning, överföra information till lämpligt lager, packa och skicka objektet till. Efter avslutad behandling börjar expeditionen. Transporttid är transporttidens expressleverans från lageret till din leveransadress.

Internationella frakt

Vi erbjuder expressleverans med försäkrings- och bekräftelsespårningsfrakt. Det tar normalt 3-5 arbetsdagar för leverans. 24-48 övertid för behandlingstid och kan ta upp till 48 extra timmar om vi behöver kontakta betalningsprocessorn för kreditkortsverifiering. Vi kommer inte att vara skyldiga att debitera tullar i varje land. Vi tar ut hela fraktpriset för alla retur och internationell handel.

* För paket som inte hävdas eller returneras på grund av ofullständig adress, kommer de faktiska fraktkostnaderna att dras från återbetalningen.

* Om din beställning inte kommer i tid, kan det finnas förseningar på grund av kompensationsbehandling anpassad för ditt land. Kontakta oss gärna för att hjälpa dig att hitta ditt paket när som helst.

Beställa spårning

Orderspårning finns på Mitt konto-sida eller skicka en spårningsadress med spårningsnummer via e-post när beställningen skickades.

Om din order visas sent, bör du överväga följande punkter:

• * Leverans sker endast på vardagar, måndag till fredag.

• * Av vissa helgdagar tar de inte upp eller levererar transportörer.

• * Vi bjuder dig fritt att kontakta oss för ytterligare assistanser.

Frakt & Returer

Återvänd politik för vår e-post

När du köper från oss vill vi att du ska vara helt nöjd. Om du av någon anledning inte är nöjd med din order från vårt e-postmeddelande kan du returnera det till en ersättning eller återbetalning. Innan du lämnar din beställning, vänligen ta dig tid att läsa vår returpolicy nedan. Vår e-post förbehåller sig rätten att betala en hanteringsavgift på alla returprodukter.

Vi erbjuder full återbetalning på alla delar som är fast beslutna att vara defekta eller skadade på grund av vårdslöshet från vår e-post. Skadan som orsakats av försumlighet hos tredje partens budbärare eller missbruk av kunder kan inte kvalificera ett föremål för återbetalning.
När paketet återvänder till vårt kontor, undersöker vi frågan och erbjuder full återbetalning om ovanstående villkor är uppfyllda. Alla paket som garanterar en hel eller delvis återbetalning kommer att få sina ursprungliga fraktkostnader (från vår e-post) återbetalas! Vårt e-postmeddelande ansvarar inte för returkostnader (upp till vårt e-postmeddelande).

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2021 www.slejman.se